Donație pentru spitalele timișorene

Fundația parohială „Preot Ioan Olariu” din Timișoara se alătură ONG-urilor bisericești și laice, credincioșilor și oamenilor de suflet care, în perioada grea pe care o traversăm, vin în sprijinul unităților medicale în care sunt internați și tratați bolnavii de Covid 19.

În contextul acestei pandemii, când spitalele se confruntă cu un număr mare de bolnavi, nevoia aprovizionării unităților medicale cu aparatură de specialitate, cu echipamente, componenete medicale și cu alte materiale de strictă necesitate este tot mai mare.

De aceea, reprezentanții fundației, în consultare cu conducerea Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, a comandat 300 de lenjerii de corp (150 pentru bărbați și 150 pentru femei), în sumă de aproximativ 10.000 lei, pe care le-au donat acestei unități medicale.

De asemenea, Fundația parohială „Preot Ioan Olariu” a donat și componente medicale, în sumă de peste 2000 lei Spitalului CFR din Timișoara, unitate medicală în care sunt direcționați pacienții cu probleme pulmonare de la Spitalul „Victor Babeș”. 

 Fundaţia „Preot Ioan Olariu” este o fundație creștină de dezvoltare comunitară, de caritate, non-guvernamentală, fără scopuri politice şi nediscriminatorie profesional. Misiunea fundaţiei este să dezvolte sistemul de caritate în spirit creştin umanitar în comunităţile din Parohia Ortodoxă Iosefin din Timișoara în special, dar şi din municipiul Timişoara şi judeţul Timiș, în general. Scopul fundaţiei este de a oferi servicii comunitare-sociale, medicale, culturale şi educaționale, în spirit creștin, contribuind la rezolvarea problemelor comunității.