Lucrări finalizate la demisolul casei parohiale

În materialul postat la data de 25 martie menționam că au început unele lucrări de amenajare, de renovare și de înfrumusețare la biserică, în parcul lăcașului de cult și la demisolul casei parohiale.

Dacă lucrările de la biserică și din parc au fost finalizate într-o perioadă mai scurtă de timp, cele de la demisolul casei parohiale, având un grad sporit de complexitate, au durat ceva mai mult. Astfel, mai întâi au fost efectuate lucrările de izolație exterioară la fundația casei( săpături, aplicarea materialelor de asanare și a unei membrane speciale), urmate de decopertarea pereților interiori, injectarea unei soluții speciale pentru stoparea umidității( lucrare efectuată de o firmă specializată din Ungaria), tencuirea pereților cu materiale de asanare, zugrăvirea spațiilor și vopsirea ușilor, ferestrelor etc.

La finalul acestor ample lucrări, spațiul amenajat pentru pregătirea mesei, magaziile și anexele arată foarte bine, așa încât hrana pentru credincioșii nevoiași și alimentele sunt pregătite și păstrate în condiții igienico-sanitare optime.

Mulțumim, așadar, Tatălui ceresc pentru buna desfășurare a acestor lucrări, mulțumim, totodată, bunilor credincioși pentru susținerea financiară( lucrările fiind achitate exclusiv din fondurile proprii ale parohiei) și celor aproximativ 30 de voluntari care gătesc și oferă trei feluri de mâncare asistaților noștri.

Bunul Dumnezeu să reverse peste noi toți Harul și darurile Sale cele bogate!