Ajutoare pentru Ucraina

Cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Ioan, Fundația „Preot Ioan Olariu” și parohiile Timișoara Iosefin, Timișoara Cetate, Timișoara „Sfântul Ilie” Fabric, Moșnița Nouă și Orțișoara, au derulat o acțiune de colectare a unor bunuri pentru vecinii noștri din Ucraina, încercați de lipsuri, necazuri și suferințe pricinuite de agresiunea militară declanșată împotriva lor.
La chemarea preoților parohi, credincioșii au răspuns cu dragoste creștinească și, în doar trei zile au donat sute de kilograme de alimente neperisabile, medicamente, truse medicale, produse igienico-sanitare, pături, pilote, etc.
Aceste bunuri au fost transportate la Sighetu-Marmației cu o autoutilitară pusă la dispoziție de parohia ucraineană din Timișoara, miercuri, 9 martie a.c., de unde vor fi trimise în Ucraina.


Mulțumind părinților parohi, credincioșilor și membrilor Fundației „Preot Ioan Olariu” pentru ajutorul frățesc acordat vecinilor noștri ucraineni atât de greu încercați în aceste vremuri de război, rugăm pe Tatăl ceresc să le dăruiască tuturor sănătate și mântuire și să readucă pacea în Ucraina și în toată lumea!