Calculatoare pentru elevi premianți

Sărbătoarea închinată Preasfintei și de viață făcătoarei Treimi a fost cinstită la Parohia Timișoara-Iosefin prin săvârșirea Sfintei Liturghii, urmată de binecuvântarea spicelor de grâu.
La finalul sfintei slujbe, Fundația „Observă și Ajută”, în parteneriat cu Fundația „Preot Ioan Olariu” a Parohiei Timișoara Iosefin au acordat zece calculatoare, echipate cu  toate accesoriile necesare, pentru zece elevi din clasele gimnaziale și liceale, majoritatea bursieri ai fundației timișorene. Elevii care au beneficiat de acest dar important au rezultate foarte bune la învățătură și conduită morală pilduitoare și frecventează în mod regulat Sfânta Biserică, însă provin din familii cu mulți copii, vulnerabile din punct de vedere social.
Calculatoarele au fost înmânate elevilor de către Andreas Hilbel din Schwoerstadt ( Germania), Alina Saroudis din București, preotul Ionel Popescu, președintele Fundației „Preot Ioan Olariu”, împreună cu Dl. Ștefan Dună, președinte executiv și Rodica Popescu, director executiv. 

Elevii și părinții lor, dar și credincioșii prezenți au trăit momente de emoție și bucurie și au apreciat aceasta importantă și folositoare donație. Prin asemenea acte de caritate ,Biserica își împlinește misiunea de a-i ajuta pe cei nevoiași și de a veghea la formarea copiilor și a tinerilor, aflați uneori în situația de a abandona școala. 

Pr. Ionel Popescu