Donație de tablete pentru Liceul din Ciacova

Luni, 15 iunie 2020, a avut loc o acțiune filantropică a Fundației „Preot Ioan Olariu” și a Parohiei Timișoara-Iosefin, prin care au fost donate 50 de tablete pentru elevii Liceului „Alexandru Mocioni” din Ciacova.

În toată această perioadă dificilă, cauzată de pandemie, Parohia Timișoara Iosefin împreună cu  Fundația „Preot Ioan Olariu” au fost alături de persoanele aflate în dificultate, de medicii și personalul din spitalele timișene, iar acum este alături de elevii școlii din Ciacova.

Tabletele au fost aduse la Liceul „Alexandru Mocioni” din Ciacova de reprezentanții fundației, de sponsori și de alți voluntari  implicați în proiect.

Primarul orașului, dl. Petru Filip și directorul Liceului, prof. Petrișor Treta au fost cei care s-au implicat în buna desfășurare a activității filantropice.

Tablete donate liceului vor ajunge la elevii care nu au vut posibilitatea de a desfășura orele online, și care din luna septembrie vor beneficia de aceste device-uri. Aceste tablete beneficiază timp de 2 ani de abonamente de date susținute financiar de către sponsori. 

Parohia Timișoara-Iosefin este una dintre cele mai dinamice parohii din oraș, care de mai bine de 20 de ani se implică activ în activitățile social-filantropice, oferind credincioșilor nevoiași pachete cu alimente, hrană caldă și ajutoare de sfintele sărbători. Pe lângă persoanele vârstnice, familiile cu mulți copii și familiile monoparentale, printre beneficiari se numără elevi și studenți cu merite deosebite la învățătură proveniți din familii dezavantajate economic și care primesc lunar burse de studii.