Hramul bisericii noastre

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am sărbătorit și anul acesta hramul bisericii noastre, într-o atmosferă duhovnicească înălțătoare. Manifestările bisericești consacrate hramului au început sâmbătă seara, 7 septembrie, prin oficierea Vecerniei cu Litie, urmată de înconjurarea bisericii. La finalul slujbei, preotul Eugen Babescu a rostit un cuvânt de învățătură despre sărbătoarea Nașterea Maicii Domnului.

Cereri si rugaciuni la inconjurarea bisericii

Duminică dimineața, a fost oficiată slujba de Utrenie urmată de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, la care răspunsurile au fost date de corala noastră Doina Banatului. Cuvântul de învățătură a fost rostit de către preotul dr. Ionel Popescu, parohul bisericii.

Predica la sărbătoarea Nașterea Maicii Domnului – pr. dr. Ionel Popescu

După Sfânta Liturghie a fost oficiat parastasul pentru ctitorii bisericii și preoții slujitori trecuți la Domnul și au fost binecuvântate prinoasele aduse de credincioși.

În cinstea acestei minunate sărbători, fanfara Pro Amicitia din Timișoara a oferit credincioșilor parohiei, prezenți în număr mare la sfânta biserică, un potpuriu format din cântări patriotice și vechi cântece românești.

Hora Unirii – fanfara Pro Amicitia