Ultimele lucrări la casa construită cu ajutorul preoților și credincioșilor din Iosefin pentru o familie cu șase copii

Lucrările la casa din Cornești, care este ridicată cu sprijinul preoților și credincioșilor din Parohia Iosefin din Timișoara, pentru o familie cu șase copii, sunt aproape de finalizare. A fost montată deja gresia, mai trebuie zugrăvit și familia se poate muta în noua casă.

Construcția casei de la Cornești a început în vara anului care tocmai s-a încheiat. În aceste zile, conform preotului paroh de la biserica din Iosefin, Ionel Popescu, se vor face ultimele retușuri, urmând să se zugrăvească. În ultimele zile din anul 2019 a fost montată gresia și s-au realizat lucrări care țin de finisaje.

Ridicarea casei a început în vara acestui an, cu sprijinul financiar al oamenilor și preoților din Parohia Iosefin din Timișoara. Casa cea nouă este construită la Cornești pentru o familie cu șase copii care locuiește într-o locuință insalubră, aflată în pericol de prăbușire. Părinții celor șase copii nu au bani să construiască o casă nouă, dar au cumpărat o parte din cărămida necesară și au turnat fundația noii case. De aici au intervenit preoții și oamenii care merg la biserica din Iosefin, care îi sprijină în acest demers. Casa a fost deja ridicată, lucrările au avansat și s-a ajuns la ultimele finisaje înainte ca familia să se mute în noua locuință.

Dacă vreți să sprijiniți acest demers puteți dona la sediul parohiei Timișoara Iosefin, sau prin bancă, în contul deschis special pentru acest proiect:

Parohia Ortodoxă Română Timișoara Iosefin:

Cod fiscal 7033854

Cont: RO59BRDE360SV41418533600

Banca: BRD Timișoara – Agenția Piața Iosefin.

Colaborează pentru construcția casei reprezentanți ai Parohiei Ortodoxe Române Timișoara Iosefin, ai Fundației parohiale „Preot Ioan Olariu” ai Societății Femeilor Creștin-Ortodoxe din Timișoara, împreună cu Parohia Ortodoxă Română Cornești, cu binecuvântarea mitropolitului Banatului ÎPS Ioan.

sursa: tion.ro