Echipamente medicale donate de Parohia Iosefin

În această perioadă a stării de alertă și în ajunul Praznicului Rusaliilor, Parohia Timișoara-Iosefin împreună cu Fundația „Preot Ioan Olariu” au organizat o acțiune caritabilă pentru Spitalul Municipal Timișoara, secția Maternitatea Odobescu.

Au participat pr. Ionel Popescu, parohul bisericii cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”, preoții și voluntarii din parohie, care au transportat componente medicale în valoare de 15.000 lei, constând în măști speciale de protecție pentru medici și măști de unică folosință pentru bolnavii din cadrul spitalului. De asemenea, au fost donate termoscanere performante și combinezoane de protecție pentru cadrele medicale care lucrează în zona roșie, Covid 19.

Toate aceste donații au fost posibile prin grija unor buni credincioși ai parohiei, care au donat diverse sume de bani Fundației „Preot Ioan Olariu”.

Parohia Timișoara-Iosefin este una dintre cele mai dinamice parohii din oraș, care de mai bine de 20 de ani se implică activ în activitățile social-filantropice, oferind credincioșilor nevoiași pachete cu alimente, hrană caldă și ajutoare de sfintele sărbători. Pe lângă persoanele vârstnice, familiile cu mulți copii și familiile monoparentale, printre beneficiari se numără elevi și studenți cu merite deosebite la învățătură proveniți din familii dezavantajate economic și care primesc lunar burse de studii.