Tineri făcători de bucurie

În seara zilei de 8 decembrie a.c., un grup de tineri din Parohia Timișoara-Iosefin, însoțit de diaconul Marius Rumega a participat la un atelier caritabil organizat în cadrul Centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități, ,,Podul Lung” din Timișoara.

Confecționarea  ornamentelor  de Crăciun a fost posibilă cu implicarea directă a doamnei Amina Dragoescu, responsabila centrului și a colaboratorilor insituției, precum și cu ajutorul profesorilor de religie: Anișoara Sasu,  Alexandru Hrab și Răzavan Ștefan.

Tinerii prezenți au confecționat ornamente pentru sfintele sărbători, au cântat colinde și au interacționat cu copiii de la centru, care au atâta  nevoie de comunicare și dragoste creștinească, împărtășite cu drag în această perioadă de pregătire pentru sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Această acțiune, reluată în fiecare an, face parte din rândul manifestărilor filantropice și culturale organizate de parohie, în colaborare cu tinerii, cu insituțiile abilitate din oraș și cu Fundația „Preot Ioan Olariu”.